DreistStorgaard er Sjællands største advokatkontor udenfor København med 55 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Næstved, Sorø og Nakskov.

Hvem er DreistStorgaard?

DreistStorgaard er et full-servicekontor med stærke kompetencer indenfor erhvervsrådgivning, privatrådgivning, inkasso, ejendomsadministration og økonomisk rådgivning.

Vi har kontorer i Køge, Næstved, Sorø og Nakskov og beskæftiger ca. 55 medarbejdere inden for forskellige kategorier som advokater og advokatfuldmægtige, juridiske sagsbehandlere, økonomikonsulenter, korrespondenter og servicemedarbejder.

Vores mission er at gøre en forskel for vores klienter.

Resultatorienteret rådgivning

Vi mener, vi hjælper vores klienter bedst ved at yde en personlig og resultatorienteret rådgivning med fokus på vores kerneværdier: Kvalitet, tilgængelighed, engagement og hurtighed.

For os er juraen et værktøj, som skal danne grundlag for det vigtigste; at finde den løsning som skaber værdi og resultat for dig som klient.

Vi har lokale, regionale, nationale og internationale klienter, og vi sætter en ære i at yde alle en personlig og målrettet rådgivning tilpasset den enkelte.

Høj faglighed og differentierede kompetencer

Alle vores medarbejdere besidder et stort engagement og en høj faglighed. En række af vores medarbejdere har erfaring inden for andre relevante brancher og er uddannet for eksempel ejendomsmæglere, erhvervsøkonomer og korrespondenter. Det betyder, at vi i løsningen af den enkelte sag kan trække på mange forskellige kompetencer udover selve juraen.

Vores størrelse og brede faglige kompetencer betyder, at vi på en og samme tid kan være personlige og skræddersy vores rådgivning, så den passer til sagens karakter og omfang. Er der behov for at involvere specialister inden for specifikke områder, har vi en række dygtige samarbejdspartnere, som vi inddrager og sparrer med.

Dermed er det altid dig og dine behov, der er udgangspunktet for vores rådgivning.

Vi følger med og kigger fremad – læs mere her om vores innovative ideer