Region Sjællands største advokatkontor søger en erfaren kommunikationsansvarlig

Brænder du for dit fag, er sikker i din sag og er et energibundt af den anden verden, så har vi det helt rigtige job til dig på vores kontor i Køge!

Vi står snart uden kommunikationsansvarlig og søger en erfaren og fleksibel kommunikationskonsulent, som har gennemslagskraft, værktøjskassen i orden og fingeren på pulsen med hensyn til både sociale medier, SEO-optimering og praktisk know-how. Du skal kunne lægge den overordnede strategi og samtidig også skabe synlige og målbare resultater ud fra strategien og ikke være bange for dagligdagens driftsopgaver.

Vi er et travlt kontor med 60 engagerede medarbejdere, der alle brænder for at levere høj kvalitet hver gang. Vores ydelser retter sig primært mod erhvervslivet, men vi har også mange tiltag, der henvender sig til den private forbruger. Blandt andet har vi for nylig søsat et stort projekt omkring bolighandel.

Vi har behov for en kollega, der kan kommunikere internt såvel som eksternt og mestrer de tekniske og kommunikative opgaver både online og med en blyant i hånden. Du skal have en professionel tilgang til dit fag og helst være hjemmevant i discipliner indenfor de forskellige statistik- og analyseværktøjer. Herunder have kendskab til det bagvedliggende arbejde med en hjemmeside. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til WordPress og ved lidt om SEO-optimering.

Du skal kunne skrive nyhedsbreve og være god til at omsætte faglige nyheder til almindeligt dansk, så du både rammer beslutningstagere i erhvervslivet og den lokale familiefar, der overvejer at få lavet et testamente.

Derudover skal du kunne skabe den rette markedsføring for de mange projekter, der søsættes fra kontoret – både med dig selv for bordenden eller med en af dine fremtidige kolleger som projektleder. Hvad enten det handler om gå-hjem møder, direct mail til klienter eller eksponering af kontorets mange ydelser. Det er vigtigt, at du har fingeren på pulsen på det markedsføringsmæssige område, så du hele tiden hjælper til med via materiale at synliggøre og skabe interesse for DreistStorgaard lokalt, regionalt og til tider nationalt. Vi ser gerne, at du selv kan være udførende og kreere annoncer til brug for ovenstående initiativer – gerne ud fra skabeloner, som vi allerede har i huset. Herunder er kundetilfredsanalyser også en del af opgaverne.

Ved du samtidig noget om sponsorater, netværk og kundepleje, bliver vi ekstra glade. Vi har flere større sponsorater, som skal vedligeholdes, således at du er med til at sikre udnyttelse af de allerede eksisterende sponsorater. Du skal overvåge rentabiliteten heraf, sikre aktivering og følge op på disse. Har du lyst at deltage i de forskellige sponsorarrangementer, vil det kun være en fordel for dit arbejde og netværk i og omkring kontorets arbejde.

Du skal tillige være deltagende i arrangementer på kontorets egen matrikel – det være sig i forhold til oplæg, invitationer og drejebog, hvor du forventes at gå forrest.

Din profil

Som person er du idé-og initiativrig. Du skal helst være udadvendt, ambitiøs og nysgerrig. Vi er en innovativ virksomhed, hvor der ikke er langt fra ord til handling, så du skal have et stort drive, kunne arbejde selvstændigt og kunne skelne i dit fokus på de forskellige målgrupper, vi henvender os til. Samtidig er det lige så vigtigt, at du evner at sige ”stop”, hvis vi i vores iver bevæger os for langt væk fra Alfarvej.

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor kommunikation og/eller markedsføring eller en journalistisk baggrund, gerne nogle år på bagen og en god forretningsforståelse.

Ansættelsesvilkår og ansøgningsfrist

Tiltrædelse snarest muligt/efter aftale.

Placering på vores hovedkontor midt i Køge.

Har du spørgsmål til stillingen, kan disse rettes til HR-, kommunikations- og markedsføringsansvarlig Randi Mehrenst Rimdal på telefon 53 61 63 36.

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes fremsendt pr. mail til Bodil Kristiansen på bokr@dreiststorgaard.dk senest søndag den 25. marts 2018.

Vi forventer at indkalde til samtaler løbende.

Om os

DreistStorgaard Advokater A/S er i dag Region Sjællands største advokatkontor 60 engagerede medarbejdere fordelt på kontorer i Køge, Næstved og Sorø.

Størstedelen af DreistStorgaards klienter har med erhvervsret at gøre, og vi rådgiver om alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser til mindre og mellemstore virksomheder. Men vi er samtidig stolte af at være et full-service advokatkontor og har mange klienter indenfor privatret. Lige såvel som vi har vores Ejendomsadministration, der administrerer en lang række ejendomsporteføljer og et nyt forretningsområde med fokus på bolighandel.

Vi er en flad organisation, hvilket giver korte beslutningsgange og en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vores hverdag er præget af højt tempo, en uformel omgangstone og respekt for hinandens arbejde.

Du vil komme ind i en virksomhed, hvor samtlige medarbejdere har et stort ansvarsområde. Vores filosofi er, at uddelegering af ansvar og tillid medfører et mere spændende og udfordrende job. Samtidig ønsker vi en høj grad af sparring i teamet, så vi hele tiden kan udvikle os, så vi kigger både efter selvstændighed og holdånd.

Vi tilbyder en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring.