Inkasso

En effektiv og resultatorienteret behandling af sager om inkasso er altafgørende, når det drejer sig om inkassering af din virksomheds tilgodehavender. Når du overlader opgaven til os, går vi ikke af vejen for at gøre tingene anderledes med henblik på at inddrive et tilgodehavende.

Inkasso hos DreistStorgaard

Vi tilbyder en kompetent behandling, som hurtigt skaber værdi for vores kunder. Vores bistand omfatter bl.a.

  • Undersøgelse af debitors betalingsevne
  • Udarbejdelse af inkassoskrivelser, skylderklæringer m.m.
  • Telefonisk kontakt med debitor med henblik på at undersøge muligheden for at inddrive tilgodehavendet udenretligt
  • Administration af afdragsordninger
  • Indberetning til RKI
  • Møde i fogedretten

Vi løser alle slags inkassopgaver

Hos DreistStorgaard er det vigtigt at understrege, at vores samarbejde er et partnerskab, hvor løbende dialog og forbedringstiltag  er grundstenene for vores fælles succes. Vores mål i inkasso er at få pengene hjem til vores kunder. I dette arbejde har vi stor respekt for, at vi har fået lov til at opkræve ubetalte fordringer hos vores kunders kunder. Den relation værner vi om med stor respekt for den enkelte debitor.

 

Vi behandler alle typer af inkasso – og vi behandler sagerne forskelligt.  Hvert inkassosamarbejde er unikt, da ingen udestående fordringer er ens.

Vores samarbejdsaftaler laves specifikt med hver enkelt kunde, da debitorer og fordringstyper er forskellige. Derfor  lytter vi til hver enkelt kunde og gennemgår grundigt alle scenarier, førend inkassoforløbet fastlægges.

 

Få erfarne sagsbehandlere på dine inkassosager

Vi ønsker at være transparente, og  som kunde hos DreistStorgaard kan du altid følge med i, hvad sagsbehandlingen koster i forhold til det aftalte.

Vores sagsbehandlere har mange års specialisterfaring, og derfor vil inkassosagerne også blive behandlet med højeste professionalisme.

 

Læs om vores inkassoprodukter her

Læs også mere om: